2020. augusztus 11.

Tetszik, nem tetszik MAJKA

2014. január 01. 23:12 Szerző: Csé Zsé

Inkább az előbbi, mint utóbbi, ugyanis Majoros Péter as. Majka egy nagyon közvetlen és jó fej pasas. Nehéz elfogulatlannak lenni, de ez a könyv bizony tetszik!

Mivel volt alkalmam többször is interjút készíteni vele, na meg Curtis-szel, így a személyes találkozások során picit többet láttam Majkából, mint azok, akik csak a színpadon álló rappert. Mindig aranyos volt, soha nem mondta, hogy "Nektek nem nyilatkozom!". Nincsenek "sztáros" allürjei. Őszintén szólva, amíg nem ismertem meg közelebbről, azt gondoltam, amit talán sokan, hogy egy beképzelt és felkapott sztár. De be kellett látnom, hogy a valóság teljesen más. Ez az ózdi srác csupa szív és humor! Majka az az ember, aki mellett nem unatkozik az ember. Igaz én nem ismerem őt olyan jól, mint akár egy közeli barát, de, amit eddig láttam belőle, az kétségkívűl kellemes meglepetés.

 majka_könyv

Tetszik, nem tetszik Majka megosztó személyiség, de ha kicsit jobban megismered, rájössz, hogy ő csupán az az ember, aki nem csak álmodozott, hanem élt a lehetőségeivel! Majka az egyetlen, aki megértette a ValóVilág valóságshowban rejlő lehetőségeket. Talán ő maga se gondolta volna, hogy Magyarországon az ő dalához készült klipje lesz a legnézettebb a Youtube-on. "Éreztem, hogy ez egy nagyon erős nóta"- írja a Belehalokról Majka a könyvben. Nos, ez ténylegerős nóta lett! Sőt!

Arról szól a könyv, hogy honnan indult Ő, hogy élt azelőtt, hogy a VV lakója lett. Beszámol mindenről, az életének fontos momentumairól. Őszintén vall szívműtétjéről, édesapja haláláról, szerelmekről, drogokról, pénzről és szexről. Megismerjük ózdi életét, a Való Világ körüli kulisszákat, a rádiós és tévés korszakának kendőzetlen véleményét. Nyiltan elmondja, hogy Dopemannel milyen dolgok miatt romlott meg a kapcsolatuk. A könyvet olvasva olyan érzése támad az embernek, mintha ezeknél a történeteknél ott lett volna mellette és most szép emlékeket olvasgat. Szókimondó szövegekben nincs hiány! "Két héten keresztül úgy járkáltam begyulladt golyóval, mint akit seggbe raktak." - és még sok ehhez hasonló történet várja az olvasókat.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon