2020. augusztus 11.

Síszimulátoron az ÉNB sztárjai

2015. október 30. 10:05 Szerző: Szabó Á

Idén télen ismét egy ausztriai síparadicsomban, Obertauernben is forgat majd Magyarország egyik legnépszerűbb napi sorozata az Éjjel-Nappal Budapest.

A főszereplők egy része már most megkezdte a téli felkészülést, Gábor, Félix, Karesz és Milán egy síszimulátoron mérték össze a tudásukat.

„Azt hittem, hogy simán lenyomom a srácokat, de be kell látnom, hogy az arcom nagyobb volt, mint a tudásom. Milánnál így is jobb voltam, igaz, ő nem is húzott sícipőt.”-kezdte nevetve Gábor, aki többször kipróbálta már a síelést, de a szimulátoron nem mozgott túl rutinosan.

„Ez nem az én sportom. Tavaly Obertauernben szinte sírtam, mikor először lelöktek a lejtőn, most viszont jót mulattam a többieken.”-folytatta Milán, aki nem volt hajlandó kipróbálni a sígépet, amit viszont Karesz és Félix kifejezetten élveztek.

„Nekem bármilyen sport bejön, igaz azt el kell ismernem a szimulátoron jobban ment a mozgás, mint a valóságban a sípályán. Ráadásul itt nem volt hideg és végre Gábor is láthatta, hogy nem mindenben ő a kiráy, sőt….!”-tette hozzá Karesz.

„Nagyon tetszett a dolog, már várom hogy igazi havon mire leszek képes!” -mondta Félix, aki igazán bevállalós volt, többször a „majomfogó” hálóban landolt.

ÉNB szereplők síszimulátoron

Megosztás facebookon