2020. augusztus 11.
NewStar

Önazonos dallal lepte meg rajongóit a Sugarloaf

Ismét egy odamondós nótával rukkolt elő a Sugarloaf. A banda új számában könnyedén ráismerhetünk a csapat énekesnőjére, Nkuya Soniára, hiszen a szöveg egy-egy sora az egzotikus szépség jelenlegi helyzetére mutat rá.

Légy jó mindhalálig Puskás Petivel és Száraz Tomival

Vannak azok a klasszikus művek, amelyek időről-időre előkerülnek. Pontosan ilyen a Légy jó mindhalálig darab is, amely minden évtizedben képes megérinteni egy újabb réteget. A musical feldolgozás magába foglalja a zenés-színház minden elemét, amely világokat nyit meg a nézők előtt.

"Soha nem a könnyebb utat választottam!" - interjú Gyurcsík Tibivel

A tavalyi nagy sikernek köszönhetően idén másodszorra kerül megrendezésre a Kürtőskalács Fesztivál. Ezúttal a Vajdahunyadvár telik meg a mennyei kürtőskalácsok illatával, de az ínyencségek mellett a szervezők természetesen érdekesebbnél érdekesebb programokkal is várják a látogatókat.

"Ez a díj további hitet és biztatást ad!" - interjú Nyári Edittel

2011 óta minden esztendőben megrendezik a Szenes Iván emlékkoncertet, amelyen évről-évre több néző vesz részt. A Kornay Mariann Művészeti Díjat a Szenes család alapította, amelyet korábban olyan előadók vehettek át, mint Dér Heni, vagy éppen Oláh Ibolya.

"Betaláltam az emberek szívébe" - interjú Denizzel

Deniz rengeteg koncerten, fellépésen van túl. A nyár számára is a fesztiválokról szólt. VOLT, EFOTT, StrandFesztivál, Sziget Fesztivál és így tovább. Szeptember beköszöntével még nincs vége a fesztivál szezonnak.

Előkerültek Fluor Tomi gyerekkori videói!

Két hete dübörög a Ki Mit Tube, a YouTube-on zajló tehetségkutató. Miközben szépen gyűlnek a produkciók – eddig több mint 200 induló szállt versenybe –, különös gyerekkori videó került elő Fluor Tomiról.

"Nem vagyok hajlandó olyat csinálni, amiben nem hiszek!" - interjú Király L. Norbival

Bár volt egy rövid kihagyás a zenei karrierjében, most újult erővel járja az országot Király L. Norbert. Keresztes Ildikó pedig igazi mentorként támogatja, akivel a barátságon túl a Rock&Roll iránti szenvedély egy életre összeköti az énekest.

"Szeretek minőséget lerakni az asztalra" - interjú Keresztes Ildikóval

Keresztes Ildikó élete mérföldkőhöz érkezett. A csatornaváltásnak köszönhetően egy nívós műsorban, a Sztárban sztár második szériájában bizonyíthat színészként és énekesként egyaránt. Emellett szeptember 20-án megrendezésre kerül Jubileumi Nagykoncertje és piacra dobja első önéletrajzi könyvét is, Keresztes Ildikó: Egy sokoldalú díva őszinte vallomása címmel.

A Szigeten kérték meg Antal Timi kezét! – interjú az énekesnővel!

Néhány hónap szerelem elég volt ahhoz, hogy Antal Timi és párja, Kiss Sándor összeköltözzenek. Amíg tavaly az egyik fesztiválon szimbolikusan mondták ki a boldogító igent, addig mostanra valóban eljegyezték egymást a fiatalok.

Kulcsár Edina igazi kaméleon - interjú Magyarország szépével!

Kulcsár Edina egy gyönyörű modell, aki már az idei Miss World Hungary válogatóján kitűnt stábunknak. A mezőnyben sok szép lány volt ugyan, de Edina kisugárzásával percek alatt képes rabul ejteni az embert.

Így nézett ki a műtét előtt Kulcsár Edina - interjú a Királynővel!

A 2014-es Miss World Hungary-t, Kulcsár Edinát a verseny után sokan támadták! Csupán azért, mert kiderült a barna hajú lány részt vett egy Miss Plastic nevezetű versenyen. Hiszen egy orr korrekción esett át, így ő is indult évekkel ezelőtt a versenyen, ahol második helyezést ért el.

Király lett a Miss Balaton 2014 királynője!

Megválasztották a Miss Balaton 2014 szépségverseny győztesét. A koronát és a megtisztelő címet egy 20 éves, hatvani szépség, Király Lili nyerte el. Dobó Kata, Lilu, Hámori Gabriella, Görög Zita, Sabján Johanna, Decker Ádám és Mártha Imre alkotta zsűri hozta meg a döntést.

Micsoda átalakulás! Felnőtt és sallangmentes lett Janicsák Veca!

Janicsák Veca arcával elsőként a 2007-es Csillag Születik versenyében találkozhattunk, ám az átütő sikerre még várnia kellett a fiatal lánynak. Három évvel később, az X-Faktor első szériájában már egy énekesnőként sokkal magabiztosabb Vecát ismerhettünk meg.

Őrülten szexi Antal Timi első klipje! – interjú az énekesnővel

Ne várj címmel végre megjelent az egykori X-Faktoros tehetség első videója. A vörös énekesnő bomba formában, az eddigiektől kicsit vadócabb külsővel tombol a klipben. Hol van már az egykori szende kislány, aki a tehetségkutató színpadán kissé félénken mutatta meg a zsűrinek mit is tud!