2020. augusztus 10.

Montenegróban csajozott az ÉNB sztárja

2016. november 28. 08:30 Szerző: Szabó Á

Montenegróba, a kotori öböl kapujába Herceg Novi városába utazott egy kis kikapcsolódásra az Éjjel-Nappal Budapest három sztárja, Evelin, Levente és Simon.

Elég fárasztó, tizennégy órás út után érkeztünk meg Herceg Noviba, de az ott töltött idő mindenért kárpótolt – kezdte mesélni ÉNB Simon. – Annak ellenére, hogy ősszel mentünk hihetetlenül jó idő volt, volt, hogy harminc fokokat mértünk, a tenger pedig huszonhárom fokos volt. A legkomolyabb talán a tengerparti hajókirándulás volt, amikor meglátogattuk a Kék barlangot. Én persze azonnal elkezdtem beugrálni a vízbe, többször szaltóztam is, amiből majdnem baj lett. Megcsúszott a lábam és a többiek szerint alig pár centi választott el attól, hogy ne vágjam be a fejem a hajó oldalába. Én ezt nem vettem észre, de szerencsére nem lett nagyobb baj.” – mondta Simon, aki kihasználta az alkalmat és ismerkedett is a tengerparti városban.

énb-montenegro01

énb-montenegro02

énb-montenegro04

Ami elsőre feltűnt, az az, hogy a montenegrói lányok nagyon magasak. Szerencsére én sem vagyok kicsi, így az ismerkedés nem jelentett gondot. Két menő modell lánnyal sikerült közelebbről megismerkednem, Anastasia-val és Natalia-val, akik szerencsére szívesen kalauzoltak és akik minden buliban benne voltak. De ennél többet inkább nem mondok, amiHerceg Noviban történt az ott is marad!” – mondta nevetve Simon. 

Megosztás facebookon