2020. augusztus 10.

Levetkőztek az ÉNB sztárjai (Fotók)

2018. június 04. 10:12 Szerző: BuliStar

Nánási Pál kedvéért megszabadultak ruháiktól az egyik legnépszerűbb napi sorozat, az Éjjel-Nappal Budapest szereplői.

Voltak, akiknek könnyebben ment a vetkőzés, de voltak, akik nehezebben szabadultak meg ruháiktól.
énb_szexifotó01
"Volt már néhány fehérneműs fotózásom, de ez mos igazán különlegesre sikerült. Úgy mentem oda, hogy tudtam, Pali aktképeket is készíthet rólam. Aznap például nem ettem semmit, hogy még karcsúbbnak tűnjek." - kezdte mosolyogva Bori.
énb_szexifotó02
"Pali egy olyan profi szakember, hogy minden félelmem elmúlt egy perc alatt. Laza és nyugodt volt, így amikor szólt, hogy vegyem le a bugyimat, könnyen és természetesen ment. Az, hogy ő fotózott engem, hatalmas megtiszteltetés volt számomra." - tette hozzá Bori.
énb_szexifotó03
énb_szexifotó04
"A fotózás elején voltak bennem gátlások, amikor azt mondta Pali, hogy vegyem le az alsónadrágom, nem tudtam mit kezdeni a helyzettel, nem szerettem volna teljesen meztelen lenni. A végeredmény viszont fantasztikus lett. Nem látszódik semmi olyan, ami kínos lenne számomra." - mondta Roland.
énb_szexifotó05
énb_szexifotó06
“Nagyon élveztem az egészet, és tetszett a koncepció is. Marilyn Monroe-t szerettem volna megidézni, a lényeg, hogy a nőies idomok mellé társuljon a nőies lelkület is. Nagyon jó volt Palival dolgozni, azt mondta, nem hiszi el, hogy ez az első ilyen munkám, jólesik az ilyen visszajelzés. Úgy érzem, tényleg sikerült magamat megmutatni.” – mesélte lelkesen Szofi.
énb_szexifotó07
énb_szexifotó08
„Én ebből a szempontból nem vagyok bevállalós típus, így nem ment könnyen a dolog, de végül Pali addig bíztatott, amíg sikerült néhány használható képet összehozni.” – fejezte be nevetve Tamás.
Megosztás facebookon