2020. augusztus 11.

Hatalmas jégfalat mászott meg ÉNB Roland

2018. február 27. 16:20 Szerző: Szabó Á

Halált megvető bátorságról tett tanúbizonyságot az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat szereplője Nébald Olivér.

A Rolandot alakító srác az ausztriai Heiligenblutban egy 20 méter magas jégfalra mászott fel. A sportos fiúval csak pár jelenetet kellett volna rögzíteni a mesterséges jégfalon, de ő végül mindenki legnagyobb meglepetésére felmászott a csúcsra.
énb_roland_jegfal02
énb_roland_jegfal03
"Megmondom őszintén az elején nagyon meg voltam ijedve, féltem, rohadtul féltem. Mivel másztam már korábban sziklát, tudtam, milyen érzés felmenni egy ilyen magas helyre, de ez jég volt, tudtam, elég egy rossz lépés és lezuhanhatok, hiába vagyok kibiztosítva." - kezdte az élménybeszámolót Olivér, aki kapott sisakot, hágóvasat és jégcsákányokat.
énb_roland_jegfal04
"Aztán ahogy elindultam felfelé, eltűnt a félelem, a helyét átvette az adrenalin és azt éreztem, hogy fel akarok jutni a fal tetejére. Amikor felértem, hihetetlen jó érzés kerített a hatalmába." - tette hozzá mosolyogva a korábban vízilabdában magyar bajnoki címet szerző szereplő.
énb_roland_jegfal05
"A biztosítást végző osztrák hegymászó is le volt nyűgözve Olivér teljesítményétől, az egész stáb nagyon büszke volt rá." - mondta Világi Péter, az Éjjel-Nappal Budapest sajtófőnöke.
Megosztás facebookon