2020. augusztus 11.

Ezért hatásos a lipo lézer

2014. április 14. 15:29 Szerző: AnnMarie

Lassan a vége felé járok a 8 alkalmas lipo lézer kezeléseimnek, itt az ideje, hogy szóljak pár szót a lipo mellett, mert nekem nagyon is bevált!

Régebbi bejegyzésemben nagyjából leírtam a lézer működési elvét, amit akkor nekem „tündérkeresztanyám” a Slim and Sun szalonban elmesélt. Mostanra saját tapasztalataim lettek a géppel, ugyanis már elég sokszor maradtam vele kettesben. :)

lipogép

Tehát kicsit egyszerűbben leírva a lényege a technikának az, hogy van hat darab kis korong, aminek az egyik oldala tele van kis led szerű lámpácskákkal, ami szép pirosan megvilágítja a kezelt felületet. Ez a piros fény olyan hullámhosszú és frekvenciájú lézert bocsájt ki, amitől a zsírsejtek egészen egyszerűen áteresztővé vállnak. Az ember megadott számú zsírsejttel rendelkezik és ha ezeket a sejtecskéket egyszer áteresztővé tettük, akkor ezután is azok maradnak, mondhatni örökre. Ezért mondják a technológiára, hogy tartós. Az áteresztés hatására a zsírsejtekben nem tudnak letapadni a zsírpárnácskák, persze azért nem árt odafigyelni arra, hogy ne hatalmas zsírpárnácskákat növesszünk, mert szegény sejtjeinknek is megvan a maga tűréshatása.

lipohatas_01

Nyílván, ha folyamatosan öntjük magunkba a zsíros ételeket, akkor az áteresztő réseken már nem fognak átférni a hatalmas zsírpárnácskák, így eredménytelen lesz a kezelés. Viszont ha kicsit odafigyelünk a táplálkozásra is, akkor nagyon komoly eredményeket érhetünk el a lipoval. Ami nagyon fontos ennél a kezelésnél az ugye az ivás. Minimum három liter vizet meg kell innunk egy nap alatt, mert az áteresztő hatástól a zsírok egészen konkrétan kifolynak a sejtekből, ami bejut a nyirokrendszerünkben és a folyadék segítségével távozik a sze3rvezetünkből. Ha hajlamos vagy elfelejteni inni, akkor tölts le a telefonodra egy olyan app-ot, ami folyamatosan emlékeztet arra, hogy innod kell! Nekem sokat segített a Water Your Body androidos alkalmazás.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon