2020. augusztus 10.

5 jel ami arra utal, hogy megcsal

2014. március 05. 21:50 Szerző: Randiguru

A megcsalás manapság sok párkapcsolatban téma. Sokan nehezen tudnak megbízni párjukban és nehezen tudnak hinni nekik. Most összeszedtem nektek azt a 5 jelet, ami több mint gyanús lehet. Ha 5-ből legalább 3-at tapasztaltok, kezdjetek gyanakodni.

Nem kell ide magánnyomozó, vagy mentalista képességek. Elég némi józan ész, hogy megtudd állapítani, hogy vajon a párod hűtlenkedik-e. Ez néha azért nehéz, mert aki például szerelmes, annak érzelmei hajlamosak elhomályosítani a józan ítélőképességét. Lássuk azt az 5  jelet, ami gyanú árnyékába helyezheti párunkat.

Megcsalás sündisznóék

1. Védekezési mechanizmus

Amikor valami sunyiskodás van, a legtöbb ember rögtön védekezni próbál. Ez egy egyszerű fordított pszichológia. Ha például az estéjéről kérdezed, és rögtön feldühödik, netán rögtön támad, hogy miért féltékenykedsz, vagy miért akarsz nyomozni utána, kezdj el gyanakodni. Ha ilyen hiszti rohamot kap az ilyen egyszerű kérdésektől, szinte biztos lehetsz benne, hogy nem szeretné, ha megtudnád, mi is történt előző este.

 feltekenyseg

2. A telefonja

Történt már olyan, hogy veled volt a párod, csörgött a telefonja, de nem vette fel? Esetleg rendszeresen van ilyen? De Ha átmész a másik szobába felveszi, vagy ő megy arrébb, hogy te ne halld a beszélgetést? Netán azt is hallod, hogy a telefonban azt mondja, hogy veled van? Vagy: "Most nem jó, nem tudok beszélni!" Hmm. Gyanús-gyanús. Ha emellett még a slozira is magával viszi telefonját, akkor elkezdhetsz gyanakodni.

 

3. Kötekedik, kritizál

Egyre többet kritizál? Bunkózik? Soha nem tetszik neki, amit teszel, mondasz? Ezek bizony rossz előjelek. Ha kritizálja öltözködésed, kinézeted, akkor valószínűsíthető, hogy egy másik fél is a képben van. Megpróbál hozzá hasonlítani. Vagy csak egyszerűen téged akar kisebbíteni, hogy a saját sunyisága ne tűnjön a szemében akkora hibának. Vagy a "másikkal" nem úgy alakultak a dolgok, és ideges, Mindenképpen próbáld megbeszélni vele mi a valódi gondja. Ha ingerülten reagál, akkor szinte biztosan tudhatod, hogy valami rosszban sántikál.

 Megcsalás. Rúzsfolt.

4. Internetes rejtélyek

Egy olyan világban élünk, ahol az internet már mindennapjaink szerves részévé vált. A megcsalásra az internet is bizonyítékul szolgálhat. Sőt! Ha a párod gyanúsan sok időt tölt az a gép előtt,  emailjeit és Facebook üzeneteit nagyon indiszkréten kezeli, érdemes utána nézni a dolgoknak. Normális esetben nem szép a bizalmatlanság és párod üzeneteit lecsekkolni, de ha gyanússá válik a helyzet, tedd meg.  Ne legyen lelkiismeret furdalásod. Legalább is akkor biztosan ne, ha üzeneteiben bizonyítékot találsz hűtlenségére. Ha hülyét akarnak belőled csinálni a hátad mögött, és ez utólag be is bizonyosodik, az üzenetei átnézése nem bűn.

 Megcsalás. A nő.

5. Szex

Már nem kívánja annyira a szexet veled? Szinte könyörögni kell neki? Amikor meg is történik, akkor is maximum 5-10 percig tart, majd az aktus után elfordul és alszik, vagy inkább kimegy cigizni? Ajaj, akkor nagy a baj. Minden kapcsolat alapja a jó szex. Ha ez már nem működik, akkor lehet van valaki akitől megkapja, esetleg, akivel jobban esik neki. Ha emellett elvesznek a gyengéd érintések, szenvedélyes csókok, akkor ne is gondolkozz sokat, tuti sz@r került a levesbe.

 megcsal

A tanulság talán az lehet, hogy bármennyire is szerelmes vagy, soha ne engedd, hogy kihasználjanak, vagy hülyét csináljanak belőled. Pláne olyannak nem, akivel párkapcsolatban vagy. A büszkeséged mindig őrizd meg. Bármennyire is szereted a másikat, ha megcsal, akkor add ki az útját. Csak az csalja meg a másikat, aki gerinctelen és nem tiszteli a másikat. Ha nem szeretsz kiszolgáltatott lenni, akkor légy határozott és erős. Ha valaki megcsal, az nem érdemel meg téged.

Egy vicces reklám, ami jól mutatja, hogy melyik az egyetlen variáció, amikor minket pasikat nem zavar, ha megcsalnak.

Üdv, a Randiguru

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon