2020. augusztus 4.
Akvárium Klub
Nyitva:

Mindennap: 08:00 - 05:30

Cím: 1051 Budapest. Erzsébet tér 

Tel.: 0630-860-3368
Email: bistro@akvariumklub.hu
Weboldal: http://www.akvariumklub.hu

Akvárium Klub

2014 áprilistól még többet, még hangosabban, még szebben és még színesebben adják nektek zenét, ételt, italt és programot. Az új Akvárium Klub, Budapest szívében, az Erzsébet tér közepén, ami szebb és jobb lett idén. Az Akváriumban szinte minden megváltozott több koncertterem, egyedi design, jobb hang- és fényrendszer, új étterem, az Aqua Bistro, de marad a sok jó koncert és party, bár ebből is több és nagyobb szabású lesz.

Három új koncert és programhelyszínen kínálnak programokat, az 1500 fős NagyHallban a legnépszerűbb hazai és komoly külföldi zenekarok és produkciók mutatkozhatnak be, a 700 bulizót befogadó KisHallban nagyszerű klubkoncertek és partyk lesznek, a VOLT Music Bar pedig 200 vendégnek nyújt exkluzív környezetben italokat, találkozási pontot és szerdától vasárnapig DJ-ket. Megmaradt és megszépült az Akvárium Klub legnépszerűbb helyszíne a terasz, az Aqua Bistro már reggel nyolctól kínál reggelit is.

Állandó fellépőik közé tartoznak az MR2 Petőfi Rádió DJ-k, Karányi és TMX, hetente a legjobb és legdivatosabb klubestek, a legnagyobb hazai koncert zenekarok, és sok külföldi sztár, családi programok, vásárok az Akvárium Klubban.

Korhatár a koncertekre:
-10 éves kor alatt koncertjeink ingyenesen, felnőtt felügyelettel látogathatóak,
-10-18 éves korig felnőtt kísérettel, jeggyel,
-18 év felett kíséret nélkül.
Elektronikus zenei koncerten és partyn nem tartózkodhat 18 év alatti személy!

Asztalfoglalás: 0630-506-2632

Akvárium a Facebookon!

Megosztás facebookon