2020. augusztus 10.
Agria Park Eger
Nyitva:

Hétfőtől szombatig: 10:00 - 20:00
Vasárnap: 10:00 - 19:00

Cím: 3300 Eger. Törvényház utca 4. 

Tel.: 0636-515-155
Email: marketing@agriapark.hu
Weboldal: http://www.agriapark.hu/

Agria Park Eger

Eger történelmi belvárosában, ahol egykor a vásártér jelentette a közösségi élet színterét, most az Agria Parkkal kívánják újjáéleszteni a piactér sokszínűségét, nyüzsgését. A Park építése és kivitelezése során is arra törekedtek, hogy ezt a hangulatot idézzék fel, szem előtt tartva, hogy központjuk egyben méltó utódja is legyen az 1896-tól itt álló dohánygyári épületnek.

A végeredmény az új és régi ötvözete, egy a hazai piacon is egyedülálló komplexum. Az Agria Park légkondicionált üzlethelyiségekkel és számos világmárkával várja vásárlóit, akik bevásárló körútjuk során, házon belül azonnal intézhetik napi teendőiket is a Parkban található különféle szolgáltató egységeknek köszönhetően. Náluk a kikapcsolódásra is számos lehetőség kínálkozik, az Agria Park folyamatos akciókkal és számos kulturális programmal igyekszik bekapcsolódni a helyi és regionális fesztiválokba, eseménysorozatokba.

Céljuk, hogy többszintes komplexumuk a vásárlás és kikapcsolódás mellett egyúttal élményt is nyújtson mindazoknak, akik az Agria Parkba ellátogatnak. Ennek megfelelően, az épület modern külsejével és funkcionális belső tereivel a vásárlásra és aktív kikapcsolódásra alkalmas modern légkört biztosít, miközben múltidéző sétára is invitálja a látogatókat. Az Agria Parkba belépve megtekinthetjük a hajdani dohánygyár impozáns víztornyát, kovácsoltvas oszlopait, de sétálhatunk a megőrzött ősfás parkban és megpihenhetünk a felújított zsolnai kút mellett is.

Agria Park a Facebookon!

Megosztás facebookon