2020. augusztus 10.
Bárpult

Budapesti (Vidámpark) Állatkert

Helyszín: Budapest, Budapesti (Vidámpark) Állatkert
Weboldal: http://www.zoobudapest.com/

A Pesti állatkertet ma már szinte hihetetlen nemzeti összefogás hívta életre. A terület bekerítése után a legfontosabb dolog a park megtervezése, illetve az épületek helyének kijelölése volt. Petz Ármin, a város főkertésze semmiféle fizetséget nem fogadott el, ingyen és bérmentve álmodta meg és alakította ki az állatkert parkrészeit. A Nagy-tó, és a tavat tápláló kút Reitter Ferenc csatornázási mérnök tervei alapján készült.

Budha Bistro

Helyszín: Dunaújváros, Budha Bistro
Weboldal: http://clubheaven.wix.com/party

A Budha Bistro Dunaújváros egyik legkedveltebb szórakozóhelye, ahol minden héten fergeteges bulikkal, sztárfellépőkkel és rendkívüli italakciókkal várnak benneteket!

Café del RIO

Helyszín: Budapest, Café del RIO
Weboldal: http://www.rio.hu/

Esténként vidám arcok ezrei járják a környéket - mintha a londoni Soho egy darabja kelne életre. Budapest legnagyobb alapterületű, az ország elsőszámú szabadtéri szórakozóhelye fekszik itt. Minden pénteken és szombaton a gyönyörű vízparti helyszíne, a legjobb djkkel, minőségi kiszolgálással, exkluzív VIP Lounge-al várja vendégeit. Belépés Hölgyeknek minden péntek és szombaton díjtalan.

Café Ponyvaregény

Helyszín: Budapest, Café Ponyvaregény
Weboldal: http://www.cafeponyvaregeny.hu/

A kávézó Újbuda szívében, a Móricz Zsigmond körtér mellett található. Náluk nem csak kávézhatsz, hanem társasjátékozhatsz, olvashatsz, beszélgethetsz, internetezhetsz, ismerkedhetsz. Egy hely mindazoknak, akik egy sajátságos XIX. századi hangulatban szeretnének kellemes órákat eltölteni, finomakat és különlegeseket inni, enni és beszélgetni, vagy esetleg bús magányban alkotni egy csendes sarokban.

Campona Bevásárlóközpont

Helyszín: Budapest, Campona Bevásárlóközpont
Weboldal: http://campona.hu/

A Campona Bevásárló- és Szórakoztatóközpont, Budapest XXII. kerületében található. Autóval kiválóan megközelíthető a Nagytétényi útról, a 6-os főútról és az M0-ás, M6-os irányából. Több, mint 2000 férőhelyes ingyenes parkolási lehetőséggel várjuk az autóval érkező vendégeket. Távolsági buszoknak külön autóbusz parkoló áll rendelkezésre a parkolóház déli oldalán.

Centrál Színház

Helyszín: Budapest, Centrál Színház
Weboldal: www.centralszinhaz.hu

Színház a Révay utcában! A Centrál Színház célja az igényes szórakoztatás. Repertoárjuk minden darabja öröm a közönségnek, kihívás nekik, társulatuk pedig a nemzet legkiválóbb színészeiként ismert vendégművészeik, rendezői karuk és profi háttérembereik jelentik a garanciát arra, hogy a Centrál Színház izgalmas élményt nyújt a szórakozásra és tartalomra egyaránt nyitott széles közönség minden tagjának.

Cheers Pub

Helyszín: Budapest, Cheers Pub
Weboldal: Nincs weblapjuk!

A Cheers egy 26 Emmy-díjat és 111 jelölést (rekord!) bezsebelt amerikai televíziós sorozat, mely 11 évadot élt meg, és 1982 és 1993 között vetítették az NBC televíziós csatornán. A történet szerint a bostoni Cheers nevű kocsmába jár a helyiek egy csoportja inni, pihenni és beszélgetni, ahol a csapos és a pincérek/pincérnők örömmel szolgálják ki a vendégeiket.

ChocolArt Bar & Shop

Helyszín: Budapest, ChocolArt Bar & Shop
Weboldal: http://www.chocolart.hu/

ChocolArt Bar & Shop a belváros szívében egy kellemes kávézó, különleges csokoládékkal! A Chocol Art Magyarországon egyedülálló módon kínálja a csokoládé különlegességeket.

Chocoroom

Helyszín: Budapest, Chocoroom
Weboldal: nincs

Van egy szabad órád? Kimaradt a reggeli? Az estét filmklubban, vagy felolvasóesten töltenéd? A Chocoroom minderre megoldást nyújt! Nap mint nap választhattok csokoládé-és kávékülönlegességeik közül, 18:00 után kiváló borokkal, ezen kívül helyben sütött péksüteményekkel, barátságos hangulattal, nyáron terasszal várnak benneteket!

Cibakháza Művelődési Ház

Helyszín: Cibakháza, Cibakháza Művelődési Ház

Az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program keretében az ország vidéki térségeiben lehetőség nyílik integrált közösségi és szolgáltató terek kialakítására, illetve a már meg lévő közművelődési, közösségi központok infrastrukturális megújítására, funkciójának bővítésére, amelyben hozzáférhetővé válik a kistelepülések életminőségét javító közösségi, kulturális, közművelődési, könyvtári és információs, infokommunikációs, ifjúságfejlesztési és szociális, digitális adminisztratív és egyéb szolgáltatás.

Cinema Hall

Helyszín: Budapest, Cinema Hall
Weboldal: http://www.cinemahall.hu

Az óbudai rendezvényterem, mozi és szórakozóhely egyben. 6 teremével és előcsarnokával, emeleti galériájával és teraszával egyedül álló helyszín konferenciák, vagy akár vad party-k lebonyolításához. A rendezvénytermek közöttz van 100 négyzetméteres, de 280 négyzetméteres is. Az épület alatti málygarázs közel 100 autó befogadására alkalmas. A Cinema Hall Óbuda szívében, a Bécsi útn épült kellemes, történelmi környezetben.