2020. augusztus 10.
Bárpult

BoB Utcabár - Bacardi Original Bar

Helyszín: Budapest, BoB Utcabár - Bacardi Original Bar
Weboldal: http://www.bobbudapest.hu/

A BOB, azaz a Bacardi Original Bar a belvárosban, szinte a Duna mellett található. Újraértelmezett bár hangulat, kubai életérzés és a legmagasabb minőségű koktélok, gyönyörű kilátással a Lánchídra és a Budai Várra.

Bókay-kert

Helyszín: Budapest, Bókay-kert
Weboldal: http://www.bokaykert.hu/

A Bókay Kert Budapesten, a XVIII. kerületben található, A 16 hektáros park alkalmas Majális, gyermek programok kisebb fesztiválok, színházi előadások befogadására. A helyszín, távol a nagyváros zajától kellemes és családias környezetben várja az oda látogatókat.

Bolyki Pincészet és Szőlőbirtok

Helyszín: Eger, Bolyki Pincészet és Szőlőbirtok
Weboldal: http://www.bolykipinceszet.hu/

Minden pince csak egy pince, nem jó, nem rossz. Kő meg kő, meg tufa meg tégla meg ilyenek. A jó, pince meg attól jó, hogy jó benne a bor, pontosabban annyira jó, amennyire a bornak jó benne. Olyan, mint a szex, annyira jó, amennyire jó benne. Yorkshire terrier és a cirmos. Ezen túl van, a kovácsoltvas izé, és fából faragott izé csupán a méznek cukrozása. A Bolyki pincében márpedig ilyenek nincsenek, de minden benne van, ami egy jó bornak kell, hogy szuper komfortosan érezze magát.

Bringaréna Eplény

Helyszín: Eplény, Bringaréna Eplény
Weboldal: http://bringarena.com/

Magyarország egyetlen felvonós bringaparkja! A Bringaréna életre-szóló élményeket kínál az egész családnak. Az OMV MaxxMotion Felvonó szállítja fel a családot és a kerékpárokat az Ámos-hegy tetejére, ahonnan indulnak a biciklipályák.

Brody Studios

Helyszín: Budapest, Brody Studios
Weboldal: http://www.brodyhouse.com

Az egész nem szólt másról, csak hogy találkozzon egy rakás eltérő gondolkodású, de Budapestért és a kultúráért lelkesedő ember, rúgjanak be ingyen, a főszponzor, a Pernod Ricard jóvoltából, és együtt találjanak ki valamit, amitől jobb hely lesz ez a város. Nem valami nagyot, csak apró ötleteket, kis beszélgetésekből kicsöppenő gondolatokat, amik lassan, de átfesthetik a várost.

Buborék Söröző

Helyszín: Budapest, Buborék Söröző
Weboldal: Nincs weblapjuk!

A Buborék Söröző a VII. kerületi Wesselényi utca legújabb színfoltja, ahol nagyon kedvező árakon minőségi italokat fogyaszthatnak a hozzájuk betérő vendégek. A szórakozást nyerőgép, zenegép,csocsó, flipper, hatalmas LCD televízió és kivetítő (projektor) biztosítja.

Budafok

Helyszín: Budapest, Budafok
Weboldal: http://budafokteteny.hu/

Budafok egyike az 1950-ben, Nagy-Budapest létrehozásakor Budapesthez csatolt megyei városoknak, ma Budapest városrésze a XXII. kerületben. A fővároshoz csatolása előtt hozzá tartozott az 1950-ben a XI. kerülethez csatolt Kelenvölgy városrész is. Budafok története a középkorba nyúlik vissza, városi rangja ehhez képest igen fiatal volt, 1926-ban alakult rendezett tanácsú várossá.

Budai Várnegyed

Helyszín: Budapest, Budai Várnegyed

A Budai Várnegyed Budapest I. kerületének egyik városrésze Vár néven. 1987 óta az UNESCO Világörökség listáján Budai Várnegyed néven szerepel. Területén számos középkori eredetű műemlék, valamint 17–18. századbeli lakóházak és középületek található. A Budai Várnegyed három fő része a Budavári Palota, a Szent György tér és a történelmi lakónegyed.

Budai Vigadó - Hagyományok háza

Helyszín: Budapest, Budai Vigadó - Hagyományok háza
Weboldal: http://www.hagyomanyokhaza.hu/

Az épület, amelynek helyén korábban fegyverraktár állt, 1898 és 1900 között épült a korra jellemző eklektikus stílusban. A pályázat igen nehéz feladat elé állította az építészeket, Arkay Aladártés Kallina Mórt, mivel nem volt könnyű a budai polgárok igényeit kielégítő színházi, könyvtári és egyéb kulturális célokat szolgáló épületet tervezni egy megadott tömbön belül.

Budapest Kongresszusi Központ

Helyszín: Budapest, Budapest Kongresszusi Központ
Weboldal: http://www.bcc.hu/hu/udvozoljuk.html

A Budapest Kongresszusi Központ rendelkezik Magyarország legnagyobb, legmodernebb kongresszusi és rendezvény helyszínével.

Budapest Park

Helyszín: Budapest, Budapest Park
Weboldal: http://www.budapestpark.hu/

A május elejétől szeptember végéig nyitva tartó Park Budapesten, 11 ezer négyzetméternyi területen várja a bulizni vágyókat a MÜPA-tól pár lépésre. A park, egy olyan állandó fesztiválhelyszín, amely a tömegrendezvényekhez magas színvonalú szolgáltatást nyújt és a technikai és biztonsági követelményeknek is megfelel.